مدیرعامل صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته گفت: تا سال گذشته سهم صنایع پیشرفته در صنایع ما کمتر از یک درصد بود ولی از سال گذشته که مجلس و دولت همت گذاشتند تا این حوزه را توسعه دهند، سرمایه ما حداقل 4برابر و حمایت از بنگاهها نسبت به سال قبل حداقل 5برابر شده است.
آیین نامههای اجرایی قانون جهش تولید دانش بنیان و قانون حمایت از شرکتها و مؤسسات دانش بنیان بستر شکوفاشدن ظرفیتهای زیستبوم فناوری و نوآوری را فراهم کرده و ابعاد مختلف آنها نیازمند شناخت و ترویج است.
رئیس جمهور «قانون مانعزدایی از توسعه صنعت برق» را برای اجرا به وزارتخانههای نیرو، نفت، صنعت، معدن و تجارت و سازمان برنامه و بودجه ابلاغ کرد.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان در آیین افتتاح دفتر استانی صحا با بیان اینکه اصفهان مهد صنایع پیشرفته و دانش بنیان است و در حوزه های مختلف در این زمینه فراوانی وجود دارد، اظهار داشت: در عرصه های فولادی و. نساجی اصفهان در ایران برجسته است و در صنایع داروسازی و تولید فرش نیز پیشتاز است.
نماینده مردم اصفهان در مجلس با بیان اینکه ما اصفهانی ها برای زنده ماندن و نه زندگی کردن، احتیاج به فناوری هایتک داریم، گفت: در جانمایی صنایع ما صنایع آببر و آلاینده خطایی اتفاق افتاده و در سیاست های شهرسازی ما خطایی دیگری رخ داده که جمع این دو خطا اصفهان را به جایی رسانده که ادامه حیات در آن از دشواری هاست.
مدیرعامل صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته در گفتوگوی تفصیلی با ایسنا درباره عملکرد و افزایش سرمایه این صندوق، چالشهای صنایع پیشرفته و امکان انتقال فناوری از کشورهای پیشرفته صحبت کرد.
نماینده شهرستان مبارکه در مجلس گفت: ان شاءالله مشکل تامین سرمایه و تسهیلات برای صنعتگران عزیزمان در سایه افتتاح دفتر نمایندگی صندوق حمایت از صنایع پیشرفته به طور واقعی پاسخ داده شود و ما نیز از همه توانمان برای حمایت از بخش صنعت کشور استفاده می کنیم.
عضو هیات مدیره صندوق حمایت از تحقیقات وتوسعه صنایع پیشرفته گفت: این صندوق از ابتدای تاسیس تاکنون به بیش از هزار و ۸۰۰ طرح تسهیلات پرداخت کرده و هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال تسهیلات هم در سالجاری برای پرداخت به متقاضیان مصوب شده است.
دهمین دفتر نمایندگی صندوق حمایت از صنایع پیشرفته در استان اصفهان با حضور دکتر هادی ادیب عضو هیات مدیره صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته افتتاح شد.
اجرای تکلیف مقرر در بند (ب) ماده (۱) قانون جهش تولید دانش بنیان مبنی بر بکارگیری منابع و اختیارات دستگاه های اجرایی با اولویت استفاده از ظرفیت همه ذی نفعان و شرکت ها و مؤسسات دانش بنیان برای تسهیل سرمایه گذاری و توسعه صادرات شرکت ها و مؤسسات مذکور، هیئت وزیران آیین نامه اجرایی این بند از قانون یاد شده را به تصویب رساند.