یک پژوهشگر ایرانی برای اولین بار در طرحی نوآورانه با روش شیمی سنتز سبز موفق به تولید کود نانو اکسید روی با پسماندهای گیاهی شد.
یک شرکت دانشبنیان با تلاش متخصصان داخلی خود در زمینه چاپگرهای سهبعدی اختراعی ثبت کرده است که به عنوان طرح برتر در جشنواره اختراعات ایران شناخته شده است.
منسوج ضد ویروس یک شرکت دانش بنیان ایرانی نامزد دریافت جایزه بهترین محصول از نگاه موسسه Waterloo Filtration شد.
یکی از جدیدترین نوآوریهای دنیای دیجیتال، «قراردادهای هوشمند» است. این قراردادها که بهصورت یک کد برنامهنویسی روی بلاکچین فعال میشود، شرایطی را فراهم میکند تا در صورت بروز اتفاقی خاص و خارج از برنامه، دستوراتی که پیشتر، برنامهنویس در اختیار آن قرار داده را پیاده کند.
فناوری ساخت «ایمپلت دندانی بر پایه آلیاژهای زیرکنیمی بومی» برای اولین بار در جهان به دست دانشمند ایرانی «محسن صراف عضو هیات علمی گروه مهندسی پزشکی دانشگاه اصفهان» ایجاد شد، این دستاورد پایان بیش از یک دهه آزمونهای درون تن بر پایه مدلهای حیوانی است.
شرکت لایتن که در توسعه فناوری باتری با کمک نانومواد کربنی فعالیت دارد، به تازگی قراردادی برای استفاده از این باتریها در حوزه هوافضا امضا کرده است.
رامان یک روش طیف سنجی است که معمولا در شیمی و برای یافتن ساختار یک مولکول استفاده میشود و حالا با دستگاهی ایرانساخت انجام میشود.
با دستور وزیر کشور مبنی بر دعوت از رؤسای پارکهای علم و فناوری در نشستهای شورای برنامهریزی و توسعه استانی، نقش زیستبوم نوآوری در پیشرفت استانها پررنگتر میشود.
موزیلا مرورگر فایرفاکس 96 را با شمار اندکی ویژگی جدید و چند تغییر منتشر کرد.
اخیرا پژوهشگرانی از دانشگاه ایالتی آریزونا یکی از مشکلات اصلی حوزهی انرژی خورشیدی را حل کردهاند. چه باید بر سر پنلهای خورشیدی از کارافتاده بیاوریم؟