سه شنبه ۷ اسفند ۱۴۰۳ ۰۷:۵۱

قانون جوانی جمعیت

اخبار صندوق

تولید نرم‌افزار اتوماسیون معادن با حمایت و پشتیبانی صندوق حمایت از صنایع الکترونیک
نرم‌افزار اتوماسیون معادن، روند توزین، مدیریت هزینه‌ها، مدیریت زمان‌بندی روال کاری و مدیریت انبار در معادن سیمان توسط یک شرکت مهندسی با حمایت صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع الکترونیک(صحا) طراحی شد.
نمونه‌سازی سیستم اتوماسیون هوشمند با پشتیبانی صندوق حمایت از صنایع الکترونیک
یک شرکت فعال در زمینه فناوری اطلاعات با حمایت صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع الکترونیک سیستم اتوماسیون هوشمند تحت عنوان Eternet را طراحی کرد.
در مراسم افتتاحیه نمایشگاه دائمی صنایع الکترونیک صورت گرفت:  بیان دغدغه‌های شرکت‌های حوزه الکترونیک در حضور قائم مقام وزیر
مدیران عامل سه شرکت فعال در حوزه الکترونیک در مراسم افتتاحیه نمایشگاه دائمی محصولات صنایع الکترونیک و فناوری اطلاعات که روز یک‌شنبه ۸ مردادماه سالجاری با حضور دکتر رحمانی، قائم مقام وزیر صنعت در امور تولید، دکتر قبادیان، معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت و دکتر وحدت رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع الکترونیک (صحا) برگزار شد، به بیان مهم‌ترین دغدغه‌های خود در مسیر تولید پرداختند و برخی از مشکلات موجود بر سر راه صنایع الکترونیک را مطرح کردند.
دکتر رحمانی در آیین افتتاح نمایشگاه دائمی صنایع الکترونیک:  آینده صنعت کشور به صنایع پیشرفته به ویژه الکترونیک وابسته است
قائم مقام وزیر صنعت در امور تولید تاکید کرد: آینده صنعت کشور به صنایع پیشرفته به ویژه الکترونیک وابسته است
معاون آموزش، پژوهش  وزیر صنعت  در آیین افتتاح نمایشگاه دائمی صنایع الکترونیک تاکید کرد: لزوم توجه به صنعت الکترونیک در مسیر
معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: در مسیر حرکت به سوی صنعتی شدن الکترونیک از اهمیت ویژه‌ای نسبت به سایر صنایع برخوردار است.
با حضور قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت صورت گرفت:  افتتاح نمایشگاه دائمی محصولات صنایع الکترونیک و فناوری اطلاعات و
نمایشگاه دائمی محصولات صنایع الکترونیک و فناوری اطلاعات کشور امروز هشتم مردادماه سال جاری با حضور قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت افتتاح شد.
با حمایت صندوق حمایت از صنایع الکترونیک محقق شد:  افزایش صادرات کابل‌های مخابراتی به کشورهای آسیای میانه
کابل‌های مخابراتی ساخت شرکت ایرانی با پشتیبانی صندوق حمایت از صنایع الکترونیک موفق به افزایش صادارت به کشورهای آسیا میانه شده است.
حضور صندوق حمایت از صنایع الکترونیک در نمایشگاه الکامپ 2017
صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع الکترونیک(صحا) در بیست و سومین نمایشگاه بین المللی الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیک(الکامپ 2017) حضور یافت.
با پشتیبانی صندوق حمایت از صنایع الکترونیک صورت گرفت:  تولید نیمه صنعتی رله دایرکشنال عددی توسط محققان پژوهشگاه نیرو
رله دایرکشنال عددی توسط یک شرکت مستقر در مرکز رشد پژوهشگاه نیرو و با حمایت صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع الکترونیک(صحا) طراحی و به تولید نیمه صنعتی رسید.
تولید کانکتورهای الکتریکی در شرکت دانش‌بنیان ایرانی با کمک صحا
مهندسان شرکت دانش‌بنیان کارن موفق شدند با حمایت صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع الکترونیک (صحا) کانکتورهای الکتریکی را طراحی و تولید کنند تا به این ترتیب گام بلندی برای جلوگیری از واردات این محصول و خروج ارز از کشور بردارند.

آگهی مزایده و مناقصه صحا

اخبار مرتبط

اتابک: مبادلات اقتصادی تهران و آستانه تا مرز ۳ میلیارد دلار افزایش پیدا می‌کند
سیدمحمد اتابک در دیدار و رایزنی با وزیر تجارت و همگرای قزاقستان گفت: سوابق دیرینه اقتصادی و بازرگانی ایران و قزاقستان متناسب با حجم مبادلات میان دو کشور نیست.
دکتر فاطمه زارعان، مشاور وزیر و رئیس مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی وزارت صمت شد
دکتر فاطمه زارعان، مشاور وزیر و رئیس مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی وزارت صمت شد
وزرای «صنعت، معدن و تجارت» و «امور اقتصادی و دارایی» عضو جدید شورای‌عالی کار شدند
معاون اول رئیس‌جمهور تصویب‌نامه هیات وزیران در خصوص اعضای جدید شورای عالی کار را ابلاغ کرد که بر این اساس وزرای «صنعت، معدن و تجارت» و «امور اقتصادی و دارایی» به‌عنوان اعضای شورای‌عالی کار انتخاب شدند.
پیام تسلیت وزیر صمت درپی شهادت «یحیی سنوار»
وزیر صنعت، معدن و تجارت در پیامی شهادت سرافرازانه «یحیی سنوار» رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی حماس را تسلیت گفت.
تهران خواهان جدیت اعضای شانگهای علیه جنایات اسرائیل و تروریسم اقتصادی آمریکاست
رئیس هیات جمهوری اسلامی ایران با تاکید بر عزم دولت چهاردهم برای همگرایی منطقه‌ای به‌ویژه با اعضای سازمان همکاری شانگهای گفت: تهران خواهان جدیت این سازمان علیه تجاوزات رژیم صهیونیستی، تروریسم اقتصادی آمریکا و گام‌های عملی برای مقابله با اقدامات محدود کننده تجارت چندجانبه است.
«مجتبی یزدانی» سرپرست معاونت حقوقی و امور مجلس وزارت صمت شد
طی حکمی از سوی وزیر صمت، «مجتبی یزدانی» به‌عنوان «سرپرست معاونت حقوقی و امور مجلس» این وزارتخانه منصوب شد.
«سعید شجاعی» معاون برنامه‌ریزی، نوآوری و هوشمندسازی وزارت صمت شد
طی حکمی از سوی وزیر صمت، «سعید شجاعی» به‌ سمت «معاون برنامه‌ریزی، نوآوری و هوشمندسازی» این وزارتخانه منصوب شد.
«ابراهیم شیخ» معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت شد
وزیر صنعت، معدن و تجارت، طی حکمی دکتر «ابراهیم شیخ» را به سمت «معاون صنایع عمومی وزارت صمت» منصوب کرد.
اصلاح آیین نامه واردات خودروهای کارکرده/ واردات خودرو ۳ برابر شد
وزیر صمت با بیان اینکه واردادت خودرو در پنج‌ماهه امسال نسبت به سال قبل سه برابر افزایش یافت، گفت: بخشنامه فعلی واردات خودروهای کارکرده نیازمند اصلاحات است.
2.5 برابر شدن حجم تجارت ایران با اتحادیه اوراسیا
ضیغمی گفت: نشست بزرگ تجاری ایران و اتحادیه اقتصادی اوراسیا در 9 تا 10 مهر در ایروان با حضور بیش از 300 شرکت ایرانی و پنج کشور عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا (روسیه، ارمنستان، بلاروس، قزاقستان و قرقیزستان) برگزار خواهد شد.
« قبلی صفحه ۱ از ۴ ۲ ۳ ۴ بعدی »

مصاحبه ها

صحا پشتیبانی مطمئن برای صنایع پیشرفته استان قزوین
گزارش عملکرد و فعالیت های دفتر نمایندگی شرکت مادرتخصصی صندوق حمایت از صنایع پیشرفته در استان قزوین در 9 ماه گذشته
« قبلی ۱ صفحه ۲ از ۲ بعدی »
  • نشانی: تهران، خیابان شهید بهشتی، خیابان احمد قصیر ،خیابان دوم(پژوهشگاه)، پلاک 21 
  • شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته
  • تلفن: 3 - 88748060(021) نمابر: 88748040(021)
  • صندوق پستی : 14155 - 1333 تهران | ایران

در شبکه های اجتماعی به ما بپیوندید