صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع الکترونیک(صحا) با هدف تشویق شرکتهای فعال حوزه صنایع الکترونیک به حضور در بازارهای بینالمللی و رویدادهای نمایشگاهی به منظور کسب بازارهای بین المللی و صادرات محصولات، تا 3 درصد تخفیف در بازپرداخت تسهیلات مالی اعطا میکند.
وزیر صنعت،معدن وتجارت در نامه ای به ریاست محترم جمهوری تاکید کرد: خانواده بزرگ صنعت، معدن و تجارت نیز برای تحقق کلیه برنامههای دولت محترم با الهام از الگوی رهگشای اقتصاد مقاومتی نهایت اهتمام خود را برای توسعه اقتصادی، صنعتی و تجاری کشور در فضای مثبت ایجاد شده که حاصل ایثار شهدای هستهای و دانشمندان سرافراز این مرز و بوم و مجاهدتهای بینظیر دیپلماتهای فرزانه است، به کار خواهد گرفت.
آییننامهای برای سرمایهگذاری ریسکپذیر در صنایع الکترونیک تهیه شده که از سال آینده با تصویب هیات دولت عملیاتی میشود. به گفته رییس هیاتمدیره صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع الکترونیک این صنایع ارزش افزوده بالایی برای کشور خواهند داشت،
پژوهشگران دانشگاه علم و صنعت ایران در یک پروژه تحقیقاتی سعی دارند از نانوترکیباتی استفاده کنند که بتواند هزینه ساخت سلولهای خورشیدی را کاهش دهد. مواد اولیه مورد استفاده در ساخت این نانوترکیب در کشور به وفور یافت میشود. این طرح که با همکاری یک شرکت فناور در حال انجام است، میتواند اثر مهمی در توسعه استفاده از انرژیهای پاک و کاهش آلودگیهای زیست محیطی داشته باشد.
دانشمندان یک موسسه تحقیقاتی در آمریکا با بکارگیری روش های نوین به محاسبه قدرت مغز انسان پرداختند و متوجه قدرت خارق العاده آن شدند.
وزیر صنعت،معدن و تجارت ضمن تاکید بر ضرورت فعالیت و کار بیشتر در شرایط پسا برجام گفت: این شرایط فرصت مطلوبی را برای بخش صنعت و تولید و عرصه خدمت رسانی ایجاد کرده است که باید از آن نهایت استفاده را برد.
مدیرعامل صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع الکترونیک(صحا) از اجرای آیین نامه سرمایه گذاری ریسک پذیر از سال آینده با تصویب آن در هیئت دولت خبرداد.
نشست معرفی خدمات و تسهیلات صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع الکترونیک(صحا)، در کمیسیون فناوری اطلاعات، ارتباطات و اقتصاد رسانه اتاق بازرگانی، صنایع، معاون و کشاورزی ایران برگزار شد.
وزیر صنعت، معدن وتجارت گفت: روابط عمومی ها برای اطلاع رسانی مناسب ، به موقع و درست به سمت فن آوریهای نوین حرکت کنند و در این فن آوری اصل سادگی ،قابلیت برداشت فهم عمومی؛ زنده بودن و فعالیت دایمی را دنبال کنند.
سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) گفت: ایران در رتبه چهارم رشد علمی در بین ۲۰ کشور برتر تولید علم دنیا در سال ۲۰۱۴ میلادی قرار گرفته است.