مدیرعامل صندوق حمایت از صنایع پیشرفته از شرکت امن پرداز کویر بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی صحا، مهندس نادری منش مدیرعامل صحا به همراه دکتر ادیب عضو هیات مدیره این صندوق عصر چهارشنبه از شرکت امن پرداز کویر بازدید کردند.
شرکت فنی و مهندسی امنپردازان کویر (APK) به منظور ارائه راهکارهای یکپارچه حرفهای در زمینه "شبکه و امنیت اطلاعات" و پاسخ به نیازهای روزافزون دستگاههای اجرایی و بخش خصوصی کشور، در سال ۱۳۸۷ تأسیس شد.
این شرکت با اعتقاد به اینکه کیفیت خدمات، رمز ماندگاری در حوزه بازار فناوری اطلاعات است، باور دارد که برطرف نمودن نیاز مشتری با بالاترین کیفیت و ایجاد تعهد کامل نسبت به آن بایستی مهمترین رسالت شرکت باشد و در این راستا با تکیه بر تخصص پرسنل خود و ایجاد بستر مناسب برای تولید دانش در شرکت، با حمایت های مالی شرکت مادرتخصصی صندوق حمایت از تحقیقات وتوسعه صنایع پیشرفته وزارت صنعت، معدت و تجارت <<صحا>> گام های محکمی را بردارد و در حال حاضر این شرکت رتبه 1 انفورماتیک دارد و بیش از 200 نیروی متخصص و 15 نمایندگی فعال دارای 7 محصول بومی دارد که قریب به 2500 پروژه انجام شده را برای بیش از 1000 مشتری داخلی به انجام رسانیده است.
انتهای پیام/