نماینده صحا در استان هرمزگان با بیان اینکه شرکتهای زیست فناوری استان هرمزگان با حضور صحا متحول می شوند، تصریح کرد: در استان هرمزگان قریب به هزار واحد صنعتی وجود دارد که هشتاد درصد این واحدها در اشکال مختلف مشمول خدمات صندوق صحا می باشند.
به گزارش روابط عمومی صحا، خانم معماری رییس اداره امور صنایع غیرفلزی و نماینده صحا در استان هرمزگان با بیان اینکه شرکتهای زیست فناوری استان هرمزگان با حضور صحا متحول می شوند، تصریح کرد: در استان هرمزگان قریب به هزار واحد صنعتی وجود دارد که هشتاد درصد این واحدها در اشکال مختلف مشمول خدمات صندوق صحا می باشند.
وی افزود: عمده فعالیتهای صنعتی در استان در حوزه های صنایع دریایی، ساخت فلزات اساسی و انواع فرآورده های نفتی متمرکز شده که با توجه به ماهیت این صنایع به ویژه پتانسیل قابل توجهی در زمینه داخلی سازی نیازهای وارداتی و نیز اجرای طرحهای تحقیقاتی زیست فناوری در این استان وجود دارد.
معماری تاکید کرد: برگزاری جلسات تخصصی با صنایع، امضای تفاهم نامه همکاری با استاندار هرمزگان و بازدید میدانی از طرحها و واحدهای دانش بنیان در بندرعباس و منطقه آزاد قشم، نوید بخش ایجاد بستر مناسب جهت بهره مندی بیشتر این مناطق از خدمات صندوق، و رشد پیشرفت فناوری و نوآوری در صنایع مذکور است.
انتهای پیام/
لینک کوتاه خبر: http://www.airdfh.ir/u/157