تعداد مقالات علمی بهعنوان پارامتری برای سنجش و مقایسه رشد علمی افراد، دانشگاهها و کشورها بهشمار میرود و بیانگر بازدهی علمی آنها است. طبق گزارش استتنانو بیش از ۴۲ درصد از انتشارات نانوی دنیا در سال ۲۰۲۱ را محققان چینی نگارش و منتشر کردهاند. آمریکا، هند و ایران به ترتیب با ۵/۱۱، ۴/۹ و ۵/۵ درصد در رده بعدی قرار دارند.
در قالب یک طرح فناورانه، بازیافت هوشمندانه پسماندهای الکترونیک، ضمن کاهش آلودگیهای زیستمحیطی، بهرهبرداریهای بسیاری از این زباله ها را ممکن کرد.
محققان با استفاده از نانومواد کربنی، نانوالکترودهایی ساختند که میتواند نواحی مختلف مغز را پایش کرده و سیگنالهای مناسب برای درمان بیماریهایی نظیر صرع را دریافت کند.
رویکرد جدیدی برای تشخیص ویروس کرونا ابداع شده که میتواند منجر به آزمایشهایی شود که سریعتر، کمهزینهتر و کماشتباهتر نسبت به روشهای تشخیص موجود باشند.
فناوری اینترنت اشیا این امکان را فراهم میکند تا با کنترل از راه دور، بهرهوری در صنایع مختلف افزایش یابد. این فناوری با ایجاد شبکهای میان ابزارها، آنها را به هم متصل میکند.
انفجار نادانی پدیدهای در سازمانهای اداری و صنعتی است که کاواساکی نظریهپرداز مدیریت و از مشاوران شرکت Apple از آن سخن گفته و استیو جابز نام «انفجار نادانی» را برای آن برگزید.
صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته برای نخستین بار در دوازدهمین نمایشگاه صنعت نانو کشور شرکت کرده است
صبح امروز دوازدهمین نمایشگاه فناوری نانو کشور در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران فعالیت خود را آغاز کرد
پژوهشگران دانشگاه علم و صنعت ایران در یک پروژه تحقیقاتی سعی دارند از نانوترکیباتی استفاده کنند که بتواند هزینه ساخت سلولهای خورشیدی را کاهش دهد. مواد اولیه مورد استفاده در ساخت این نانوترکیب در کشور به وفور یافت میشود. این طرح که با همکاری یک شرکت فناور در حال انجام است، میتواند اثر مهمی در توسعه استفاده از انرژیهای پاک و کاهش آلودگیهای زیست محیطی داشته باشد.
دانشمندان یک موسسه تحقیقاتی در آمریکا با بکارگیری روش های نوین به محاسبه قدرت مغز انسان پرداختند و متوجه قدرت خارق العاده آن شدند.